Sergi Darder, exultant per l'ascens, ara vol el campionat
FUTBOL

Darder: "Vicente Moreno ens va canviar la mentalitat amb quatre xerrades"

Les rodes de premsa de Sergi Darder mai deceben i avui el d'Artà ha destacat el mèrit de Vicente Moreno en l'ascens, ha reivindicat el nivell de l'equip i ha reconegut el pas endavant que ha fet aquest any gràcies al canvi de mentalitat

Imma Casares FerreiroActualitzat

Quan Sergi Darder està fi, l'equip funciona i quan Sergi Darder parla, ho fa de manera transparent. El primer que ha reconegut el migcampista balear és que "amb l'ascens se sent alliberat; pujar era una obligació i ara toca disfrutar".

Acte seguit, Darder ha reconegut el mèrit de Vicente Moreno en la fita de dissabte:

"Tots els que veníem del descens estàvem tocats i el míster amb quatre entrenaments i quatre xerrades ens va canviar la mentalitat; a mi, personalment, em va ajudar molt però va fer una gran feina amb tot l'equip. Esportivament parlant, ell va veure que en l'equip havia nivell però no era capaç de demostrar-ho i va saber treure el millor de cada jugador."

I parlant de nivell, Darder considera que "és d'hora per parlar del que passarà a Primera però hem de ser ambiciosos i aspirar a guanyar cada partit; l'equip no és pitjor que molts equips de Primera però ho hem de demostrar; l'any passat no vam saber fer-ho".

 

Darder, no és el primer cop, ha confessat: "Aquest any m'he tornat a sentir futbolista, he disfrutat; he tingut ajuda externa i del míster, i he recuperat el futbolista que vaig ser en un passat."

El migcampista d'Artà desitja que la plantilla es mantingui en un 80, 90% la temporada vinent i ara com ara s'atreveix a pronosticar que té un 100% de possibilitats de continuar a l'Espanyol la temporada vinent. "De totes maneres, ja se sap que en el món del futbol pot passar de tot", ha afegit.

La direcció esportiva decidirà els retocs de la plantilla i en les mans dels jugadors i de Vicente Moreno està quedar campions de Lliga. En relació amb aquest fet, Darder ha afirmat: "Poques persones al món poden dir que han guanyat una Lliga; volem lluitar per respecte als rivals i perquè evidentment volem ser campions."

 

 

 

Anar al contingut