ESPANYOL

Darder, sobre RDT: "L'Espanyol és massa gran per dependre d'un jugador"

El d'Artà assegura que el vestidor blanc-i-blau és ara més sa "perquè el míster prioritza el grup"

Oriol VidalActualitzat

Darder respon RDT. Junts van demostrar una gran connexió sobre el camp. Ara, la societat Sergi Darder-Raúl de Tomás ja és història. I més després del comunicat del madrileny, on es va despatxar de gust contra la gestió esportiva de l'Espanyol.

Els que estem aquí és perquè hi volem estar. Si jo estic aquí i he renovat. és perquè m'agrada el que veig. Perquè sí que veig un bon entrenador, perquè sí que veig un bon director esportiu i un bon projecte esportiu. Si algú no vol ser-hi, cal obrir-li la porta. Crec que l'Espanyol és massa gran per dependre d'un jugador. El club està per sobre de qualsevol persona, es digui Raúl o Sergi. Orgullosos de ser-hi i de pertànyer a aquest club.

Darder, el més veterà a l'Espanyol i aspirant a una capitania, s'ha referit a l'excés de protagonisme d'RDT i els problemes que generava:

Cada persona és com és i té el seu caràcter especial. No hi ha cap vestidor perfecte. És normal que hi hagi situacions, hem viscut tensions, amb el descens, l'ascens... Però el grup sempre ha estat bo i ara encara més, perquè el míster ho prioritza. Ningú no pot sortir d'aquest camí de posar l'individual per sobre del grup.

Unió, equip i vestidor. Les consignes que ha impulsat Diego Martínez, que té en Darder un jugador plenament convençut de la remuntada de l'equip a la taula. Diumenge, una altra visita complicada a Sant Sebastià.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut