espanyol

Darder: "Només penso en donar alegries a l'afició amb RDT"

El d'Artà, que encara no ha renovat, demana l'arribada de reforços per afrontar amb garanties el curs

Oriol VidalActualitzat

Fa de capità. Sergi Darder és autoritat a l'Espanyol, dins i fora del camp. Amb sis temporades al primer equip, és el jugador més veterà al vestidor periquito. I surt al pas davant les especulacions sobre el futur d'RDT, encara al marge del grup en la majoria d'entrenaments:

"És un jugador més. Està tranquil, seguint el seu procés per arribar de la millor manera a la primera jornada de Lliga o quan ell cregui que és el moment. Nosaltres estem contents de tenir-lo aquí. És un més i no penso en res més que seguir donant alegries tots junts a l'afició."

Del madrileny depèn, en bona part, la planificació del club per al pròxim curs. El balear no amaga que cal fer encara molts moviments:

"El normal seria dir-te que estic content amb el que hi ha i que farem  bones coses, però la realitat és que falten jugadors. Tots en som conscients. Ara tenim un bon conjunt, però estic segur que n'arribaran. L'equip és competitiu, però necessitem reforços i gent que vingui a ajudar, i en això està el club."

Potser del projecte que formi l'Espanyol dependrà la renovació de Darder. Ell confia que es produeixi, però encara no hi ha cap novetat: "Està tot igual i ja n'he parlat prou, això ja són coses del representant i del club." De moment, afronta l'any il·lusionat amb la proposta de Diego Martínez i la bona resposta dels futbolistes del planter

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut