Espanyol

Darder i Melamed donen la victòria a l'Espanyol contra el Cadis (2-0)

Els gols dels migcampistes han permès al conjunt blanc-i-blau aconseguir la primera victòria de la pretemporada

Redacció Esport3Actualitzat

La quarta ha estat la bona per a l'Espanyol. Els de Vicente Moreno han aconseguit la primera victòria de la pretemporada contra un rival de Primera, el Cadis. El conjunt blanc-i-blau, molt seriós des de l'inici, ha estat superior als andalusos, sobretot a la segona meitat, i s'ha emportat el triomf gràcies als gols de Sergi Darder i Nico Melamed

La primera oportunitat clara, però, ha estat per a Wu Lei. El davanter ha rematat a l'interior de la xarxa una pentinada d'RDT a la sortida d'un córner, però el col·legiat ha anul·lat la diana per un més que dubtós fora de joc. Després d'aquesta acció s'ha arribat al descans, i a la represa han arribat els gols blanc-i-blaus.

Jugada excepcional d'Embarba per banda dreta que centra a mitja alçada i, amb un gran moviment de coll, Sergi Darder supera el porter rival per inaugurar el marcador. L'Espanyol es trobava més còmode sobre el terreny de joc, i jugadors com Nico Melamed han fet un pas endavant. El migcampista ha culminat un gran partit amb el segon gol de la tarda després d'un xut col·locat des de la frontal.

Debut de Sergi Gómez

Dos dies després de fer-se oficial el seu fitxatge, Sergi Gómez ha disputat els primers minuts amb l'elàstica blanc-i-blava. El central català, provinent del Sevilla, ha entrat a la segona part i ha jugat els darrers minuts del partit contra el Cadis.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut