ESPANYOL

Darder, a cor obert: "Vaig dir no al Barça pel sentiment a l'Espanyol"

L'excapità perico es confessa en una entrevista al "Tot Gira" i tira amb bala contra la gestió del club: "Em van dir que es reinvertiria tot el que s'ingressés per RDT"

Oriol VidalActualitzat

Sense embuts. El Darder més descarnat ha concedit una entrevista al Tot Gira, de Catalunya Ràdio, amb motiu del lliurament del Trofeu Jarque al millor jugador de l'Espanyol del curs passat. No és la primera entrevista que fa el migcampista d'Artà sobre la seva sortida del club, però en cap altra ha buidat tant el pap. El Sergi ha mirat enrere i ho ha fet de forma ben crua. Fins i tot amb més d'un retret, per com s'ha interpretat el seu adeu a Barcelona.

"Jo renovo perquè soc de l'Espayol i era un moment crític per a l'Espanyol. Em van dir que RDT sortiria per una quantitat i més. I em van dir que tot es reinvertiria. També a l'entrenador li van vendre un projecte il·lusionant. No és que m'enganyin. Però jo creia que RDT sortiria per més diners i que els invertirien en els jugadors que m'havia dit l'entrenador."

"Se m'ha fet sortir més malament del que hauria haver estat. Deixo l'equip a Segona. Jo també he fet coses malament, clar. Però també podria haver sortit gratis. Vaig renovar sense necessitat. He rebutjat ofertes d'equips per no fer mal a l'Espanyol, ofertes que eren millors per a mi tant a nivell esportiu com econòmic."

Darder es carrega de raons durant la conversa. Explica, per exemple, que sempre va tenir clar que havia de deixar una bona quantitat de diners a l'Espanyol, com li va reconèixer públicament el director esportiu, Fran Garagarza. I exemplifica el seu compromís amb l'Espanyol amb el rebuig que va fer de l'oferta que va rebre del Barça abans que fitxés Gündogan

"El primer dia, quan et truquen, dius: "Aniries al Barça? T'estàs rient de mi?" I després penses que et pot canviar una mica la vida. Però, quan ho penses fredament, dius: "No, perquè prefereixo moltes altres coses abans que anar al Barça pel sentiment que a l'Espanyol. Al final, jo era el capità i, si ja era dur marxar deixant l'equip a Segona, imagina't si marxo a l'altre costat. No entraria en els meus valors."

 

"Jo em veia tota la vida a l'Espanyol, hi estava molt a gust. Al final, tu saps què és per a un nen que surt de la base arribar a portar el 10, ser el capità i un jugador important i estimat per l'afició? Per a mi, ho era tot. Però l'any acaba d'una manera molt fotuda, jo tinc converses amb Luis García, amb Mao i amb companys i gent del club com Tommy N'Kono, i els dic que no sé què fer. Al final, no era bo ni per a mi ni per al club que em quedés."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut