Eva Carneiro surt del Tribunal Laboral de Londres (Reuters)
Eva Carneiro surt del Tribunal Laboral de Londres (Reuters)
FUTBOL INTERNACIONAL

Dard enverinat de l'exmetgessa del Chelsea a José Mourinho

Eva Carneiro assegura que torna a gaudir del futbol després de sis anys des de l'incident amb el tècnic portuguès

Redacció Esport3Actualitzat

Han passat sis anys des que José Mourinho sortia en roda de premsa atacant a l'staff mèdic del seu propi equip després de l'empat entre el Chelsea i el Swansea City. Aleshores les compareixences de Mourinho eren d'allò més polèmiques i l'entrenador no va dubtar a carregar contra la metgessa del conjunt londinenc, Eva Carneiro, per haver saltat al camp, amb l'empat al marcador, per atendre una lesió d'Eden Hazard.

"No estic content amb el personal mèdic perquè encara que siguis metge has de saber llegir el partit."

En un tancar i obrir d'ulls, i sense temps per digerir aquelles dures declaracions, Eva Carneiro va ser apartada de l'equip i va deixar d'assistir els partits i entrenaments del Chelsea. Sis setmanes més tard, la metgessa abandonava la disciplina blue i el serial es traslladava als tribunals. I és que Carneiro va estar molt a prop d'emprendre accions legals contra el club i de denunciar a Mourinho per tracte discriminatori.

Eva Carneiro, que actualment treballa en una consulta privada, sembla que finalment s'ha reconciliat amb el futbol gràcies a l'actuació del combinat anglès en aquesta Eurocopa. A través de les seves xarxes socials, la metgessa ha admès, amb certa ironia, que torna a gaudir d'aquest esport.

"Només he tardat sis anys però finalment torno a gaudir del futbol"

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut