Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu (EFE)
Tenis

Dard de Rafa Nadal a Novak Djokovic: "Alguns tenen la necessitat de publicitar tot el que fan pels altres"

Nerviosisme entre els tenistes els dies previs a l'Open d'Austràlia, amb jugadors confinats i d'altres que poden entrenar-se sense problemes

Actualitzat

Sense mencionar-lo, Rafael Nadal va llançar un dard contra Novak Djokovic, el número 1 mundial, que ha intercedit davant organismes i autoritats per intentar millorar les condicions dels tenistes obligats a confinar-se els dies previs a l'Open d'Austràlia.

"Algunes persones han de fer públic tot el que intenten fer per ajudar els altres; d'altres ho fan de manera més privada sense haver de fer-ho saber... Alguns de nosaltres no necessiten fer publicitat amb això."

La resposta de Nadal en una entrevista amb ESPN Argentina va clarament dirigida al tenista serbi i pot posar picant a la lluita esportiva que tots dos tenistes mantindran pel domini del tenis masculí. Djokovic va transmetre a la Federació Australiana de Tenis una llista de condicions per millorar la situació dels 72 tenistes confinats en habitacions d'hotel a Melbourne després d'arribar a Austràlia en avions on es van detectar casos de Covid-19. Entre ells hi ha la catalana Paula Badosa, que uns dies més tard va donar positiu. En contrast, els tenistes VIP es troben en una bombolla a Adelaida, on les condicions són molt més suaus i on poden entrenar-se amb relativa normalitat, tot i seguir un estricte control sanitari.

 

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut