A Klopp no li surten els números amb el Barça (Reuters)
Futbol

Dard de Jürgen Klopp al Barça: "Jo, si em diuen que no tinc diners, no en gasto"

El tècnic del Liverpool qüestiona l'ambiciosa política de fitxatges del club blaugrana

Actualitzat

Moltes són les veus que han mostrat la seva contrarietat o estranyesa per l'ambiciosa política de fitxatges del Barça tot i trobar-se en una delicada situació econòmica. Ja en el seu moment, representants del Bayern de Munic, entre ells el seu tècnic Julian Nagelsmann, van qüestionar que el club blaugrana pogués ofertar per una de les seves estrelles, Robert Lewandowski, que va acabar fitxant.

Ara ha estat Jürgen Klopp, el tècnic del Liverpool, qui ha mostrat els seus dubtes al respecte, a preguntes del setmanari alemany "Kicker" :

"Veient-ho com un aficionat del futbol, no entenc això del Barcelona. Jo, si em diuen que no tinc diners, no en gasto. Ja em va passar un parell de vegades amb la targeta de crèdit."

Klopp recorda un cas similar al del Barça que el va tocar de força a prop:

"L'únic club que conec que una vegada em va vendre l'estadi i altres drets per avançat va ser el Borussia Dortmund. Aki Watzke (actual director general del club) va haver de venir per salvar-ho tot a l'últim segon. I no sé si hi ha un Aki Watzke a Barcelona."

El Dortmund va passar una gran crisi financera l'any 2005 i Watzke va instaurar una sèrie de mesures dràstiques que van permetre reflotar el club. Una de les mesures, en l'aspecte esportiu, va ser la contractació del mateix Klopp, l'any 2008, que va portar l'equip a una època daurada en la qual va guanyar la Bundesliga dues vegades i va arribar a la final de la Champions.

 

Anar al contingut