Jasikevicius i Calathes en un partit amb el Barça
Jasikevicius i Calathes en un partit amb el Barça (ACB)
Bàsquet

Dard de Calathes a Jasikevicius: "No tinc 20 anys, sé com jugar a bàsquet"

El base grec ha estat contundent amb el seu exentrenador després de la seva sortida del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Les últimes temporades, el Barça de bàsquet ha construït un equip de somni amb Saras Jasikevicius al capdavant. Tot i els grans fitxatges i la inversió feta, no ha estat suficient per aconseguir l'Eurolliga. Fa dues temporades, els blaugranes van perdre a la final contra l'Efes, però l'any passat ni tan sols van arribar a la final després de perdre contra el Madrid a les semis. 

La relació entre l'entrenador lituà i alguns dels jugadors es va arribar a degradar. Tant és així que jugadors puntals com Davies van acabar la temporada molt lluny del seu nivell. Fins i tot, el capità del Barça, Pierre Oriola, va acabar decebut amb el tracte rebut per Saras després de no seguir a l'equip.

Nick Calathes és un altre dels jugadors que no va tenir una bona sortida del Barça. Ara, el base grec, en una entrevista al canal turc S Sports, ha parlat de la relació amb el seu exentrenador i de la seva rescissió de contracte.

"Mai a la meva carrera m'havia passat. Va ser difícil perquè no entenia què estava passant. Al final, estic feliç d'haver arribat aquí (Fenerbahçe) i crec que va ser una bona decisió."

 "Com a jugador vols tenir una mica de llibertat. No tinc 20 anys, sé com jugar. Crec que en el Barça era més un sistema. No dic que Saras ho controlés tot, però vols jugar més lliure. Treus més d'un jugador si el deixes jugar."

Anar al contingut