Daniïl Medvédev celebra la victòria (EFE)
Tenis- Final Copa Masters

Daniïl Medvédev supera Dominic Thiem i es corona "mestre" a Londres (4-6,7-6,6-4)

El rus no havia jugat mai la final del Masters i s'ha imposat a Dominic Thiem, (4-6,7-6,6-4) que l'any passat ja va perdre la final contra el grec Tsitsipas

Imma PedemonteActualitzat

La final de la Copa Masters de Londres ha tingut un duel inèdit. D'una banda, el rus Daniïl Medvédev —que no l'havia jugat mai— i, de l'altra, l'austríac Dominic Thiem, —que es va estrenar l'any passat, però amb derrota contra el grec Tsitsipas. Aquesta vegada, el de Viena ha tornat a passar el mal tràngol de perdre i el rus s'ha coronat "mestre" a Londres (4-6,7-6,6-4).

El primer set se l'ha apuntat Thiem. La clau ha estat trencar-li el servei a Medvédev en el 2-3 per arribar al 4-6. Els Intercanvis de cops interminables s'han compaginat amb cops decisius. El bon servei de l'austríac l'ha salvat d'alguns errors.

El segon set s'ha allargat més, una hora fins arribar al "tie-break". Thiem no ha aprofitat diversos avantatges per trencar el servei al rus, i el desempat ha estat totalment favorable a Medvédev, com ja va fer contra Rafa Nadal en les semifinals. Al rus no se'l veia gaudir del partit, però en el tercer i definitiu set s'ha fet gran; el seu metre noranta-vuit d'alçada s'ha passejat amunt i avall per tota la pista mentre Thiem no li posava les coses fàcils.

El trencament de servei que li havia fet l'austríac en el primer set li ha tornat Medvédev en aquest tercer. S'ha posat 3 a 2 i ha mantingut l'avantatge fins al 6 a 4.

Medvédev es proclama "mestre" després de perdre només dos sets a Londres. Un, contra Rafa Nadal a semifinals. L'altre, en la final.

 

Anar al contingut