Fórmula 1

Daniil Kviat torna a la Fórmula 1 amb Toro Rosso

El pilot rus, de 24 anys, tindrà una segona oportunitat amb el segon equip de Red Bull

Daniil Kviat, en una imatge d'arxiu (Reuters)

El pilot rus Daniil Kviat tornarà a la Fórmula 1 amb Toro Rosso després d'un any d'absència. La decisió de l'equip de tornar a comptar amb el rus s'ha pres arran de la promoció de Pierre Gasly a Red Bull.

"En Daniil és un fantàstic pilot amb unes grans condicions naturals i ho ha demostrat diverses vegades a la seva carrera. Creiem que mereix una altra oportunitat." (Franz Tost, director tècnic de l'equip)

Kviat, de 24 anys, va entrar a l'òrbita de Red Bull l'any 2012, després de guanyar a les GP Series. Després de ser pilot provador amb Toro Rosso, va ser pilot oficial el Mundial 2013, va acabar quinzè i es va guanyar la promoció a Red Bull. Amb el primer equip va finalitzar setè el 2014. L'any següent, després de tres curses disputades, l'equip va decidir baixar-lo un altre cop a Toro Rosso per deixar pas a Max Verstappen. Sembla que el rus no va encaixar gaire bé la situació i, en la següent temporada i mitja, els seus resultats van ser discrets fins al punt de perdre el seient a l'equip. L'any 2018, va ser pilot provador de Ferrari.