Daniil Kviat, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Daniil Kviat torna a la Fórmula 1 amb Toro Rosso

El pilot rus, de 24 anys, tindrà una segona oportunitat amb el segon equip de Red Bull

Actualitzat

El pilot rus Daniil Kviat tornarà a la Fórmula 1 amb Toro Rosso després d'un any d'absència. La decisió de l'equip de tornar a comptar amb el rus s'ha pres arran de la promoció de Pierre Gasly a Red Bull.

"En Daniil és un fantàstic pilot amb unes grans condicions naturals i ho ha demostrat diverses vegades a la seva carrera. Creiem que mereix una altra oportunitat." (Franz Tost, director tècnic de l'equip)

Kviat, de 24 anys, va entrar a l'òrbita de Red Bull l'any 2012, després de guanyar a les GP Series. Després de ser pilot provador amb Toro Rosso, va ser pilot oficial el Mundial 2013, va acabar quinzè i es va guanyar la promoció a Red Bull. Amb el primer equip va finalitzar setè el 2014. L'any següent, després de tres curses disputades, l'equip va decidir baixar-lo un altre cop a Toro Rosso per deixar pas a Max Verstappen. Sembla que el rus no va encaixar gaire bé la situació i, en la següent temporada i mitja, els seus resultats van ser discrets fins al punt de perdre el seient a l'equip. L'any 2018, va ser pilot provador de Ferrari.   

 

 

Anar al contingut