L'entrenador del Nàstic, enfonsat després del partit
L'entrenador del Nàstic, enfonsat després del partit
Futbolcat

Dani Vidal, en la roda de premsa del Nàstic, molt contundent contra l'arbitratge

L'equip ha vist com Nacho González era expulsat per una falta en el minut 63 i ha presenciat diverses faltes del Màlaga amb la mateixa duresa que s'han quedat sense sancionar

Redacció Esport3Actualitzat

El Nàstic tenia l'obligació a comparèixer en roda de premsa després del partit que l'ha condemnat a quedar-se una temporada més a 1a RFEF. L'obligació era, però, a comparèixer, no a contestar preguntes. I així ho ha fet l'entrenador dels granes, Dani Vidal.

"Surto per respecte, avui no contestaré cap pregunta perquè creiem que els protagonistes no hem estat nosaltres."


D'aquesta manera, Dani Vidal ha aturat la roda de premsa que ni tan sols havia començat. El tècnic grana ha estat molt contundent i se l'ha vist molt afectat pel resultat i enfadat per l'arbitratge en aquesta eliminatòria.

Mentre que en la tornada d'aquest dissabte l'equip ha vist com Nacho González era expulsat per una falta en el minut 63, i ha presenciat diverses faltes del Màlaga que s'han quedat sense sancionar amb la mateixa duresa, la setmana passada encara va ser més polèmic el resultat, ja que el Nàstic va encaixar un dels gols amb dues pilotes sobre la gespa.

Per al Nàstic, ho ha deixat entreveure Dani Vidal, l'arbitratge ha tingut massa pes en el no ascens de l'equip tarragoní. Malgrat això, el club grana ha fet un petit homenatge a les xarxes socials a jugadors i entrenador.

Anar al contingut