Dani Sordo, durant l'última etapa del Ral·li d'Itàlia-Sardenya (EFE)
Ral·lis

Dani Sordo s'emporta la victòria al Ral·li d'Itàlia-Sardenya en un desenllaç inesperat

El pilot càntabre s'ha acabat emportant el triomf absolut gràcies als problemes mecànics d'Ott Tänak en l'última jornada, que l'han fet baixar fins a la cinquena posició

Actualitzat

Dani Sordo s'ha imposat en el Ral·li d'Itàlia-Sardenya després de disputar-se l'última etapa de la vuitena prova puntuable del campionat del món. El pilot càntabre s'ha acabat emportant el triomf absolut gràcies als problemes mecànics d'Ott Tänak, que afrontava la jornada decisiva com a líder de la classificació amb 26 segons d'avantatge sobre Sordo.

Els problemes de Tänak han provocat un tomb inesperat en la classificació i finalment Sordo s'ha adjudicat la victòria amb 13.7 segons d'avantatge sobre el finlandès Teemu Suninen i 32.6 respecte al noruec Andreas Mikkelsen, que han completat el podi final, mentre que Tänak ha baixat fins a la cinquena posició, a 56.6 segons del guanyador.

Tot i aquest contratemps d'última hora, Tänak ha desbancat Sébastien Ogier del liderat i és el nou líder del mundial seguit pel francès i el belga Thierry Neuville, que es manté a la tercera posició.


Jan Solans, guanyador en categoria júnior

El pilot català del RACC Jan Solans també ha completat una gran actuació en aquesta prova i s'ha imposat en la categoria júnior per davant dels suecs Radstrom i Kristensson.

Anar al contingut