El Hyundai de Dani Sordo ha desafiat les difícils traçades del "shakedown" del Ral·li de Sardenya (EFE)
Motor

Dani Sordo s'emporta el "shakedown" del Ral·li de Sardenya

Etapa de reconeixement prèvia a l'inici del Ral·li de Sardenya i millor temps de Dani Sordo, en un tram inicial que ha passat pel nord de l'Alguer

Actualitzat

Presa de contacte amb les carreteres de Sardenya. El mundial de ral·lis ja roda per l'illa italiana i en el "shakedown", cop d'autoritat de Dani Sordo, que ha fet el millor temps en una carretera imprevisible, que passava de traçades fàcils a trams plens de pedres en qüestió de pocs metres.

La primera meitat de l'etapa l'ha dominada Kris Meeke, però l'asturià ha espremut el seu Hyundai i20WRC i ha sabut superar-lo per 0,2 segons, cosa que ha relegat el nord-irlandès al segon lloc. El tercer millor temps l'ha firmat Mads Østberg amb un Citroën DS3 WRC, mentre que els Volkswagen de Sebastien Ogier i de Jari Matti Latvala han fet el quart i el cinquè millors temps, respectivament.

Després d'aquesta sessió inicial de reconeixement del terreny, aquest vespre comença la sisena cita del Campionat del Món de Ral·lis, amb una etapa nocturna especial de 2,5 quilòmetres al voltant del port de Càller.

3 dies, 400 quilòmetres, 23 trams cronometrats i a temperatures de més de 30 graus... L'espectacle del millor ral·li, aquest cap de setmana, a Sardenya.

La classifiació al "shakedown":

1.Dani Sordo - Hyundai i20 WRC - 3min 27.4s

2.Kris Meeke - Citroën DS 3 WRC - 3min 27.6s

3.Mads Østberg - Citroën DS 3 WRC - 3min 28.3s

4.Sébastien Ogier - Volkswagen Polo R WRC - 3min 28.5s

5.Jari-Matti Latvala - Volkswagen Polo R WRC - 3min 28.5s

6.Thierry Neuville - Hyundai i20 WRC - 3min 29.4s

7.Robert Kubica - Ford Fiesta RS WRC - 3min 30.3s

8.Andreas Mikkelsen - Volkswagen Polo R WRC - 3min 31.3s

9.Hayden Paddon - Hyundai i20 WRC - 3min 31.7s

10.Ott Tänak - Ford Fiesta RS WRC - 3min 32.5s

Anar al contingut