Motociclisme

Dani Pedrosa i Marc Márquez signen les "poles" a Jerez en MotoGP i 125 cc, respectivament

Marc Márquez ha signat a Jerez la seva segona "pole" de la temporada en una nova demostració brillant de pilotatge. Després de ser el més ràpid en la qualificació de Qatar, el pilot de Cervera ha tornat a marcar el millor temps sobre el traçat gadità i sortirà primer en el gran premi de 125 cc. En MotoGP, la sorpresa ha estat el rendiment d'un Dani Pedrosa que ha superat els favorits -Lorenzo, Stoner i Rossi- i s'ha convertit en l'espanyol amb més "poles" en la categoria reina. I en Moto 2, "pole" per a Showe Tomizawa per davant de Julián Simón i Toni Elias.

Actualitzat
Pol Espargaró i Marc Márquez han protagonitzat una nova i intensa lluita per la "pole", tal com va passar a Qatar. El de Granollers ha dominat els primers compassos de la sessió de qualificació però ha vist com, de mica en mica, el cerverí ha anat retallant-li diferències fins a arrabassar-li el millor temps de manera brillant després de superar quatre rivals en una volta magnífica.

Márquez ha batut el rècord de la pista amb un temps d'1.46.829, que ha estat insuperable. El domini català ha estat aclaparador, i Efrén Vázquez, Tito Rabat i Nico Terol només han pogut conformar-se amb les successives posicions. Aquesta és la quarta "pole" en la carrera de Márquez tot i que el jove pilot mai ha sabut aprofitar aquesta circumstància per fer-se amb la victòria.

Descontent malgrat la "pole"

Dani Pedrosa ha donat la sorpresa aquest dissabte en fer-se amb la "pole" del GP de Jerez contra tot pronòstic. El vallesà ha millorat el rendiment de la seva Honda gràcies al nou xassís instal·lat i s'ha fet amb el millor temps deixant enrere Lorenzo, Stoner i Rossi.

Malgrat aquesta fita -el de Castellar ja és l'espanyol amb més "poles" en la categoria reina- Pedrosa s'ha mostrat descontent amb la seva moto. A parer seu, l'Honda continua mostrant-se inestable, i això no ha evitat que fes la volta ràpida però sí que podria evitar que mantingués un nivell prou competitiu durant la cursa.

Tomizawa continua sorprenent

L'actual líder en la categoria de Moto 2, Shoya Tomizawa, continua sorprenent. Després de guanyar a la primera cursa, disputada a Qatar, el pilot japonès diumenge sortirà des de la "pole" a Jerez per intentar encadenar la segona victòria. Darrere seu i en primera línia hi haurà Julián Simón i Toni Elias, segon i tercer, respectivament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut