Futbol

Dani Olmo: "Que em comparin amb Cesc és un orgull"

El davanter terrassenc, de 21 anys i que va deixar el Barça quan només en tenia 16, assegura en declaracions a TV3 que l'omple d'orgull la comparació amb el futbolista d'Arenys i que ara mateix està centrat en el Dinamo de Zagreb i que no pensa en un futur retorn al club blaugrana

Sebas Guim / MadridActualitzat

Dani Olmo estrena convocatòria amb la selecció espanyola absoluta. Ja hi ha qui el compara amb Cesc Fàbregas. Com ell, va marxar del Barça quan era jove per buscar minuts lluny del Camp Nou.

És un exitós jove de 21 anys que se'n va anar del Barça quan només en tenia 16. L'estiu passat va liderar la selecció espanyola sub-21, que es va proclamar campiona d'Europa. La progressió ara passava per una convocatòria amb l'absoluta que va saber mentre s'entrenava amb el seu equip, el Dinamo de Zagreb.

El cas de Dani Olmo té certes similituds amb el d'un altre exblaugrana, Cesc Fàbregas, que també va sortir del Barça en període de formació, va acabar triomfant al seu club i jugant amb la selecció espanyola. Una comparació que l'omple d'orgull en declaracions a TV3.

"Que em comparin amb Cesc és un orgull. És un jugador espectacular, que ha guanyat tot el que es pot guanyar en el món del futbol".

Cesc va acabar tornant al Barça, però Olmo ara mateix prefereix no pensar-hi.

"A dia d'avui no penso en res més que no sigui el Dinamo i la selecció. I el que hagi de ser, ja serà. O sigui que no penso en un futur".

El mitjapunta terrassenc mai ha tingut pressa i ara, de cara al debut amb l'absoluta, tampoc. Tot i això confia a estrenar-se divendres contra Malta o dilluns contra Romania.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut