Dani Olmo controla la pilota davant de Joao Cancelo (EFE)
Futbol

Dani Olmo: "El meu pare em va obligar a fer-me aquesta foto amb Messi"

El davanter terrassenc està triomfant amb la selecció espanyola, a les ordres d'un Luis Enrique que el considera un dels seus elegits. El jugador de l'RB Leipzig, ex del Barça, segueix mantenint vincles blaugranes

Redacció Esport3Actualitzat

Dani Olmo és internacional absolut amb la selecció espanyola, un dels elegits per Luis Enrique Martínez. Es va forjar al futbol base del Barça però se'n va anar de molt jove, al Dinamo de Zagreb, i ara triomfa a l'RB Leipzig, on ha estat subcampió de la Bundesliga.

Amb només 23 anys, ja està triomfant en el món de futbol clarament. Un èxit que no s'hauria imaginat quan, als 7 anys, veient un partit entre el Castelldefels (que entrenava el seu pare, Miquel Olmo) i el Vilanova, va coincidir amb Leo Messi. Aquell dia va rebutjar fer-se una foto amb l'aleshores emergent estrella argentina.

"Estava jugant amb una pilota i el meu pare em va dir que em posés allà, per fer-me una foto amb Messi. Jo li vaig dir que volia seguir jugant. Com que m'hi va mig obligar, va acabar sortint la foto. Li tinc una estima molt gran a aquesta foto... la guardo amb molt carinyo."

 

Olmo afronta amb ganes el segon partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa, contra Polònia, i celebra la reincorporació de Sergio Busquets, després del positiu per Covid-19.

"Busquets és un pilar fonamental en l'equip, tant com a capità i jugador com com a persona."

A Las Rozas, Olmo manté una bona relació amb els joves blaugranes Pedri i Eric Garcia. Sobre el central de Martorell, assegura que és un gran fitxatge per al Barça.

"Un gran jugador de present i de futur. Amb l'Eric tinc una relació molt bona des de fa temps, amb la sub-21. Me n'alegro molt per ell perquè sé que tornar al Barça era el seu somni."

El somni d'Eric Garcia, però no, de moment, d'Olmo, que vol seguir creixent a Alemanya.

"Estic content al Leipzig, només hi porto un any i mig. No tinc pressa, estic content i em sento important al meu club. El que passi en el futur, ja es veurà."

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut