Dani Oliveras formarà equip amb Cyril Despres
Ral·lis

Dani Oliveras serà el nou copilot de Cyril Despres a la Copa del Món de Ral·lis Cross-Country

El pilot de Vilablareix debutarà com a copilot del francès a Abu Dhabi al volant d'un Mini JCW Buggy de l'equip X-Raid i substituirà l'experimentat Jean-Paul Cottret

Actualitzat

El pilot de Vilablareix Dani Oliveras podrà gaudir d'una nova experiència com a copilot, després de la que va tenir al costat de Gerard Farrés, amb un projecte que va culminar al Dakar d'aquest any. Aquesta vegada, Oliveras té l'oportunitat de donar suport a un dels pilots més mítics del mateix Dakar, el francès Ciryl Despres, cinc vegades guanyador d'aquesta prova en motos.

Oliveras debutarà com a copilot de Despres en la segona prova de la Copa del Món de Ral·lis Cross-Country, que es disputa a Abu Dhabi a partir d'aquest diumenge al volant d'un Mini JCW Buggy de l'equip X-Raid i substituirà l'experimentat Jean-Paul Cottret. Per a Oliveras, que viu a Girona, és tot un honor competir al costat de Cyril Despres.

"El respecto molt pels seus cinc Dakars en moto. És un referent per a mi i és un honor formar equip amb ell. Sóc conscient que estic en el millor equip i això em motiva més si és possible".

Anar al contingut