Motor

Dani Oliveras, copilot de Nani Roma, dona positiu per Covid-19 i no pot participar al Dakar

El pilot de Vilablareix, que repetia com a copilot de Nani Roma, no va viatjar a l'Aràbia Saudita després de donar positiu també en l'última prova PCR

Redacció Esport3Actualitzat

Nani Roma s'ha trobat amb un contratemps abans mateix de començar el Dakar. El seu copilot, Dani Oliveras, s'ha hagut de quedar a casa amb Covid-19. El de Vilablareix, que repetia com a copilot de Roma després d'haver participat en la categoria de motos en diverses edicions, va donar positiu per primera vegada el 8 de desembre i, tot i seguir un rigorós confinament i ser asimptomàtic, va tornar a donar positiu en l'última prova PCR, feta el 24 de desembre. Nani Roma va estar esperant fins a última hora per poder comptar amb un copilot amb qui ja té un alt grau de coneixement i complicitat, però al final ha hagut d'adoptar una solució alternativa. 

El pilot de Folgueroles tindrà finalment com a assistent el francès Alex Winock, que va ser copilot de Guerlain Chicherit, amb qui no ha treballat mai. De la bona entesa que puguin tenir en les primeres etapes dependran en gran part les opcions de Roma de tornar a guanyar un títol que ja va conquerir l'any 2014.      

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut