Dani García afronta amb il·lusió la segona final de Copa seguida en pocs dies (Efe)
Futbol

Dani García: "La final contra el Barça s'ha de jugar amb el ganivet entre les dents"

El migcampista de l'Athletic diu que el Barça és favorit per a la final de Copa i que a l'equip blaugrana no li passarà factura la derrota contra el Madrid. "D'il·lusió, nosaltres en tenim el doble. A més del títol, hi ha el passaport per a Europa. És una ocasió única"

Marc NegreActualitzat

Mai en la història un club havia afrontat dues finals de Copa en només 3 setmanes. L'Athletic Club ho viurà en primera persona i, després de la derrota en la primera contra la Reial Societat, aquest dissabte afrontarà la segona contra el Barça. Ho farà en el mateix escenari, La Cartuja de Sevilla, on aquesta temporada ja ha tombat els blaugranes en la final de la Supercopa.

Dani García té clar que això no tornarà a passar i aposta per un Athletic hipermotivat.

"És una ocasió única. No només per guanyar un títol, sinó perquè també et dona el passaport per a Europa. S'ha de jugar amb el ganivet entre les dents. És un dels partits més importants de la meva vida. Espero que el futbol ens torni el que ens vam merèixer en la primera final de Copa. Ho prepararem al màxim."

El migcampista del conjunt biscaí no creu que el Barça afronti la Copa amb menys opcions pel fet de perdre el clàssic dissabte passat contra el Madrid.

"No crec que els passi factura haver perdut contra el Madrid. Estan acostumats, molt més que nosaltres, a jugar finals i sobreposar-se de derrotes. Són els favorits. Nosaltres, però, tenim el doble d'il·lusió. Anem a totes."

L'Athletic de Marcelino ha demostrat que és capaç de competir contra qualsevol equip. I la fase final de la Supercopa d'Espanya n'és un exemple. Van tombar en semifinals i final els dos grans equips de l'estat espanyol.

"A la Supercopa, vam ser capaços de guanyar el Madrid i el Barça en una setmana. Si som capaços de fer un bon partit col·lectiu, tenim opcions de tornar a aixecar una Copa. Vam quedar tocats després de perdre contra la Reial Societat. Però ara tenim molta il·lusió i comencem una setmana nova."

L'Athletic viatjarà dijous cap a Sevilla. L'espera la segona final de Copa en 20 dies.

Anar al contingut