Dani Ballart en una imatge d'arxiu, donant instruccions als jugadors quan era tècnic del CN Sant Andreu
Waterpolo

Dani Ballart serà l'entrenador del Mataró femení

Ballart, entrenador l'últim any del Gezira Sports Club masculí d'Egipte, rellevarà la brasilera Marina Zablith

Xevi BardoletActualitzat

Dani Ballart, campió olímpic com a jugador i ja amb uns anys d'experiència a la banqueta, serà el nou entrenador del Centre Natació Mataró femení. El compte de Twitter @mercato_wp avançava que Ballart estava molt a prop de convertir-se en el nou timoner de les del Maresme. TV3 ha pogut confirmar que ja hi ha acord per una temporada amb una segona d'opcional, i que només falta la signatura.

Substituirà la brasilera Marina Zablith, que aquesta temporada ha aconseguit que l'equip maresmenc guanyés la Supercopa d'Espanya i la seva primera Lliga, tot i que aquest últim títol l'ha de ratificar la comissió delegada de Federació Espanyola després d'un campionat inacabat.

Ballart havia entrenat el Gezira Sports Club masculí d'Egipte aquesta última temporada. Anteriorment havia dirigit el masculí del Sant Andreu i havia estat entrenador assistent del Sant Andreu femení i de l'exitós Sabadell de Nani Guiu. També havia estat el director esportiu del mateix Sabadell, just després de la seva retirada com a jugador, l'any 2011.

Anar al contingut