Futbol internacional

Dani Alves: "Treballar amb Guardiola és millor que el sexe"

El jugador brasiler del PSG ha confessat en una entrevista a Sky Sports que el tècnic de Santpedor és el millor que ha tingut en la seva dilatada carrera

Actualitzat

Dani Alves, jugador brasiler del París Saint-Germain, ha confessat en una entrevista a la televisió anglesa Sky Sports que Pep Guardiola és el millor entrenador que ha tingut en la seva dilatada carrera futbolística, i ha mostrat la seva admiració cap al tècnic de Santpedor amb una comparació que no deixarà ningú indiferent.

"Ha estat el millor entrenador amb qui he treballat. Treballar amb Guardiola és millor que el sexe. És un geni en els moments clau. Sap com transmetre als seus jugadors exactament què han de fer. En moltes ocasions, va ser un entrenador que ens va fer guanyar partits. Simplement, vam haver de seguir les seves instruccions."

Alves també ha confessat que quan va deixar la Juventus ho tenia tot lligat per fitxar pel Manchester City de Guardiola, però que finalment va acabar al PSG per una decisió familiar.

"Estava tot fet perquè jo jugués al Manchester City i no hi vaig anar per una decisió familiar. Vaig parlar amb el Pep i sabia que la meva intenció era tornar a treballar amb ell. Sap l'estima enorme que li tinc, a ell i al seu 'staff', i per això vaig voler tornar a treballar amb ell mentre sorgís alguna cosa més."

Guardiola respon: "Jo prefereixo el sexe"

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha respost a les declaracions de Dani Alves en la roda de premsa d'aquest divendres.

"Jo prefereixo el sexe, de llarg", ha sentenciat sense pensar-ho i sense poder aguantar-se el riure, com la resta de periodistes presents a la sala, en un dels moments més divertits que ha protagonitzat el tècnic català des de la seva arribada al futbol anglès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut