Dani Alves no s'ha mossegat la llengua en conversa amb seguidors a través del seu Instagram
Barça

Dani Alves torna a atacar la directiva de Bartomeu

El futbolista brasiler ha tornat a criticar amb duresa l'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva durant una roda de preguntes a Instagram amb alguns dels seus seguidors

Dani Alves sempre acostuma a parlar clar de qualsevol qüestió. El futbolista brasiler és molt actiu a través de les xarxes socials i en la seva última aparició al seu compte d'Instagram no s'ha mossegat la llengua durant una roda de preguntes amb alguns dels seus seguidors.

Sense refusar cap de les qüestions, Alves ha estat molt contundent quan li han preguntat sobre la seva relació amb la directiva presidida per Josep Maria Bartomeu, amb qui va coincidir dues temporades com a president abans de deixar el club blaugrana rumb a la Juventus l'estiu del 2016.

"No creia en els dirigents que hi eren. Després s'ha comprovat que tenia raó, però vaig ser la primera persona que ho vaig dir. Em van dir boig però, com sempre, sóc un bon boig."

Pel que fa a altres temes futbolístics, el brasiler no ha dubtat a situar el seu bon amic Leo Messi com el millor jugador del món, davant del portuguès Cristiano Ronaldo, i ha confessat que el madridista Sergio Ramos és el millor defensa contra qui s'ha enfrontat.

Per últim, Alves no ha estat capaç de triar entre els seus dos clubs a la lliga espanyola, el Sevilla i el FC Barcelona, i ha posat un exemple per justificar la seva resposta.

"Això és com preguntar qui t'agrada més, la teva mare o el teu pare."

Anar al contingut