Barça

Dani Alves rep l'alta mèdica i és la novetat de la convocatòria per al partit contra el Rayo a Vallecas

Dani Alves ha rebut aquest divendres l'alta mèdica i és la novetat principal de la llista de 18 convocats del Barça per al partit contra el Rayo a Vallecas. En canvi, Javier Mascherano és baixa després que el Comitè d'Apel·lació hagi desestimat el recurs presentat pel club blaugrana per la seva expulsió a Riazor.

Actualitzat
Dani Alves ha rebut aquest divendres l'alta mèdica i és la novetat principal de la llista de convocats del Barça per al partit contra el Rayo a Vallecas. El lateral brasiler s'ha entrenat amb el grup després de recuperar-se de la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer al clàssic del Camp Nou i formarà part de l'expedició blaugrana formada per 18 jugadors que viatjarà aquest dissabte cap a Madrid.

També torna a la llista de convocats Sergio Busquets, sancionat contra el Celtic, mentre que són baixa el sancionat Javier Mascherano, expulsat a Riazor, i Sergi Roberto, que jugarà amb el Barça B. El central argentí s'ha quedat fora de la llista després que el Comitè d'Apel·lació hagi desestimat el recurs presentat pel club blaugrana per la seva expulsió.

En la sessió preparatòria d'aquest divendres a la Ciutat Esportiva, l'última abans del viatge a Madrid, l'equip blaugrana s'ha exercitat amb tots els disponibles del primer equip i també amb Tello, Miguel Ángel i Quintillà, del Barça B.

La llista definitiva de 18 convocats és la següent: Valdés, Pinto, Montoya, Alves, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Busquets, Pedro, Dos Santos, Alba, Bartra, Adriano, Song i Tello.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut