Dani Alves, tallant una incursió de Braian Samudio (EFE)

Dani Alves lidera el Brasil en la golejada contra Paraguai i Coutinho marca

La "canarinha" no afluixa tot i estar ja classificada per al Mundial. Mentre, l'Uruguai s'acosta a Qatar amb una pallissa a Veneçuela

Dani Alves ha jugat a la selecció brasilera absoluta amb els galons de capità en la golejada (4-0) sobre el Paraguai. El partit era de classificació per al Mundial, una classificació que la selecció "canarinha" ja té garantida des de fa dos mesos. El lateral blaugrana ha jugat tot el partit.

També ha jugat Philippe Coutinho, recentment cedit pel Barça a l'Aston Villa, que ha marcat el segon gol del Brasil per posar fi a més d'un any de sequera amb la selecció. Raphina, del Leeds, ha obert el marcador i el madridista Rodrygo l'ha tancat. Per part de l'equip blanc, que espera poder comptar amb el seu contingent brasiler per al partit de Copa d'aquest dijous contra l'Athletic, Vinicius ha jugat la primera hora i Casemiro ha tingut descans.

A falta de dues jornades per a la conclusió de la fase de classificació, el Brasil és el líder indiscutible. L'Argentina, que ha superat Colòmbia (1-0) amb gol de Lautaro Martínez, també està classificada i l'Equador hi té un peu i mig després d'empatar amb el Perú (1-1).

L'Uruguai, amb Ronald Araujo jugant tot el partit com a lateral dret, ha golejat Veneçuela (4-1) i es manté en el quart lloc, l'últim que dona la classificació directa. L'espanyolistra Leandro Cabrera ha estat suplent. Dos vells rockers com Edinson Cavani i Luis suárez han arrodonit per a la selecció celeste un mercador que havien obert Bentancur i De Arrascaeta.