Barça

Dani Alves defensa la decisió de Neymar de no parlar amb la premsa quan està amb el Brasil

El lateral brasiler ha culpat els periodistes de criticar la vida privada del davanter del FC Barcelona

Actualitzat

Dani Alves ha defensat la decisió de Neymar de no atendre els mitjans de comunicació quan està concentrat amb la selecció brasilera. En roda de premsa a Belo Horizonte, l'exjugador del FC Barcelona ha explicat que "les crítiques, a vegades, transcendeixen els límits del terreny de joc i això fereix sensibilitats. Si està de vacances, critiquen com les passa. Crec que la seva decisió parteix d'aquí".

Alves ha carregat contra els periodistes: "Vostès creuen que, pel fet que nosaltres som futbolistes, han de controlar les nostres vides, parlar de tot el que fem. Al final, es preocupen més de la nostra vida que nosaltres mateixos. No els demanem que ens lloïn, el problema és quan transcendeixen l'aspecte professional". L'ara jugador de la Juventus  ha destacat que "tothom exigeix molt a Neymar. Ell ha pres la decisió valenta de respondre on ha de fer-ho, a la gespa. Estem obligats a passar per la zona mixta, però no a parlar amb vostès".

El davanter brasiler manté una posició totalment contrària a la del seu company al FC Barcelona Leo Messi, que desprès de la derrota davant el Brasil va dedicar uns minuts a la premsa. Alves ha recordat que "normalment, a Barcelona ell no parla mai. A la selecció argentina és el líder. Ha fet bé de parlar, perquè la gent esperava molt més d'ell. Crec que té una certa experiència, i en moments així s'ha de fer un pas endavant".

El lateral ha deixat anar una perla de les seves durant la seva compareixença davant dels mitjans: "Com a persona, sóc com Pablo Picasso. A qui em desxifra, li agrado. I a qui no, no pagarà milions per mi".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut