Barça

Dani Alves creu que el Barça, sense Guardiola, se'n pot anar a la deriva i que cal que renovi

Dani Alves no concep un Barça sense Guardiola. "Guardiola renovarà perquè sense ell no som res. Ell és el símbol d'aquest equip i si el perdem, el següent pas és caure". Així de contundent ha estat el lateral brasiler en un acte de presentació del seu web, quan se li ha preguntat sobre la renovació del tècnic Guardiola. Alves pensa que la marxa del tècnic seria el començament del final del projecte. L'equip torna als entrenaments aquesta tarda, i els jugadors mentrestant segueixen collant el tècnic perquè segueixi a la banqueta blaugrana.

Actualitzat
Dani Alves ha dit que si finalment Pep Guardiola no renova com a entrenador del Barcelona, se li haurà de fer "un monument" per tots els serveis prestats, si bé s'ha mostrat confiat que el tècnic prolongui el seu contracte. "Si Pep pren la decisió de no seguir, tothom hauria d fer-li un monument", ha assegurat Alves, que ha insistit que s'hauria de mostrar-se agraït per tot el que ha aconseguit amb el club blaugrana.

El lateral blaugrana, que avui ha presentat oficialment la seva pàgina web (www.danialves.com), ha dit que Guardiola "viu 24 hores" pensant en el Barça, i que per això creu que "no abandonarà" i arribarà a un acord per seguir "un any més, o deu més, no ho sé". "Sense ell no som ningú, espero que això no passi perquè és el que ens ha tornat el somriure i la felicitat al nostre club, i perdre'l no passa pel nostre cap", ha manifestat Alves.

Tot i això, Alves ha criticat que la gent estigui pressionant el tècnic per a la seva renovació, i ha dit que si encara no ho ha fet és perquè estan "en un moment clau de la temporada i no vol distreure's". També el brasiler ha assenyalat que si Guardiola se'n va a final de temporada els jugadors en tindran part de culpa. "Segurament sí, si ell no segueix tindrem el nostre percentatge de culpa. Guardiola quan va arribar tenia bastant pèl i nosaltres n'hi hem pres força", ha dit irònicament Alves.

No llença la tovallola amb la Lliga

D'altra banda, respecte a la diferència de 10 punts entre el Barcelona i el Madrid en Lliga, Alves ha indicat que la distància és "molta" en referència al joc dels dos equips. "Em sembla molta distància, però si estem a aquesta distància és perquè alguna cosa devem haver fet malament, però són molts punts per com funcionen els dos equips", ha afirmat. L'internacional brasiler ha subratllat que ara és el moment de "fer un pas endavant" al Vicente Calderón per tornar la il·lusió al públic culé per intentar retallar punts amb els blancs, cosa que veu "complicada", però no "impossible", perquè "el Barça encara no ha dit l'última paraula". En aquest sentit, ha instat el públic a omplir el Camp Nou sempre que hi hagi partits i a creure en aquest equip que els ha donat tantes alegries.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut