Alves es retrobarà amb Neymar a la "canarinha" (Reuters)
Futbol

Dani Alves, convocat d'urgència per a la Copa Amèrica en lloc del madridista Danilo

El lateral del Barça haurà de canviar els plans de l'estiu. Dunga l'espera per cobrir el buit que deixa el lesionat Danilo.

Actualitzat

La vida de Dani Alves ha canviat molt en poc temps. Si durant la celebració del triplet va decidir acceptar l'oferta de renovació del Barça quan tenia pràcticament assumida la seva marxa, ara també li han canviat els plans per a l'estiu. El lateral dret del Barça pensava veure la Copa Amèrica per la tele, però el seleccionador brasiler, Dunga, l'espera amb candeletes.

La Confederació Brasilera de Futbol (CBF) ha decidit convocar d'urgència Dani Alves per substituir Danilo. El nou fitxatge madridista no acaba de fer net d'una lesió en el turmell dret que es va fer en l'amistós contra Mèxic de diumenge passat.

Alves tornarà, doncs, a la selecció brasilera per primera vegada des del Mundial passat. El Brasil s'estrena a la Copa Amèrica davant el Perú diumenge que ve.

Victòria i xiulada davant Hondures

El Brasil ha jugat aquesta matinada un nou amistós davant Hondures, solucionat amb un triomf mínim (1-0). Tot i la victòria, que és la desena en els deu amistosos que ha jugat la "canarinha" des que va sortir escaldada del seu Mundial (va perdre 7-1 davant Alemanya), el joc de l'equip ha sigut més aviat escarransit i el públic de Sao Paulo ha xiulat l'equip en algunes fases del partit.

El blaugrana Neymar, que es va incorporar a la concentració després de guanyar i celebrar la Copa d'Europa amb el Barça, ha jugat la segona meitat i no ha pogut contribuir a la millora del joc del seu equip. L'únic gol del partit l'ha marcat Firmino, al minut 32, després d'una internada per la banda esquerra de Filipe Luis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut