Barça

Dani Alves assegura que seria un error deixar marxar Messi del Barça i que el Camp Nou hauria de dur el seu nom

El brasiler explica que mai va convèncer Neymar perquè deixés el club blaugrana i fitxés pel PSG, en una entrevista al "Tot gira" de Catalunya Ràdio.

Redacció Esport3Actualitzat

Amb 37 anys, Dani Alves vol deixar empremta al Sao Paulo, l'equip per qui va fitxar l'agost de l'any passat. Mentrestant, segueix veient tots els partits del Barça. Clar i directe ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio. No creu que Messi se'n vagi del club blaugrana, però avisa que deixar-lo marxar seria un greu error.

"No crec que Messi marxi del Barça", explica el brasiler i afegeix que "és la bandera d'aquest club, d'aquest equip. Seria l'error més gran que el Barça pogués cometre a la seva vida, deixar-lo marxar, que un jugador com ell no es retiri al Camp Nou, i que canviïn el nom de l'estadi per Leo Messi". Ara bé, Alves considera que per competir al màxim i guanyar títols, Messi ha d'estar més ben envoltat a l'equip perquè "ara no ho està".  Per competir a totes i guanyar coses importants, necessita estar ben "rodejat" i en aquests moments no ho està.

Sobre Neymar, Alves desmenteix haver-lo convençut de marxar del Barça per fitxar pel PSG. "L'únic que el vaig convèncer va ser d'anar al Barça, perquè tenia una oferta superimportant del Reial Madrid i li vaig dir "si vols diners ves al Madrid, si vols ser feliç ves al Barça". No l'he convençut de res més. Mai, i s'ha parlat de moltes ximpleries", ha indicat Alves.

 

La directiva li guarda "rancor"

L'estiu passat es va parlar d'una possible tornada d'Alves al Barça. El brasiler, però, diu que l'actual junta no li ha perdonat que marxés gratis fa 4 temporades, executant una clàusula alliberadora del seu contracte. "S'estaven parlant coses, però mai em va arribar res del Barça. Jo no soc rancorós, però ells sí", ha matisat el brasiler.

En el repàs a l'actualitat blaugrana, defineix Xavi com la versió 3.0 del Barça i li augura un futur òptim a la banqueta blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut