Daniel Martin celebra la seva victòria en la sisena etapa del Tour (@LeTour)
Ciclisme

Dan Martin s'imposa en la sisena etapa del Tour amb final a l'explosiu Mur de Bretanya

El ciclista irlandès ha travessat victoriós la meta amb només un segon d'avantatge sobre el francès Pierre Latour i tres, respecte a Alejandro Valverde i Julian Alaphilipe. Greg Van Avermaet conserva el mallot groc de líder.

Daniel Martin ha guanyat la sisena etapa del Tour de França, amb final a l'explosiu Mur de Bretanya després de 181 quilòmetres de recorregut. El ciclista irlandès de l'equip Emirates ha fet un atac des de lluny quan quedava poc més d'un quilòmetre per a la meta i ha resistit per acabar travessant victoriós la línia d'arribada.

Martin s'ha imposat amb només un segon d'avantatge sobre el francès Pierre Latour i tres, respecte a Alejandro Valverde i Julian Alaphilipe. El belga Greg Van Avermaet conserva el mallot groc de líder de la classificació general. Pel que fa als favorits a la victòria final, Chris Froome ha cedit cinc segons; Rigoberto Urán, vuit; Romain Bardet, 28, i Tom Dumoulin ha cedit 50 segons després de tenir una avaria mecànica abans de l'última ascensió.

Aquest divendres es disputarà la setena etapa, de 231 quilòmetres de recorregut, entre Fougères i Chartres.