Damiano Tomassi envoltat de seguidors a Verona
Futbol

Damiano Tomassi, nou alcalde de Verona

El carismàtic jugador italià va imposar-se a la resta de candidats, de dretes, i a Verona hi torna a governar un partit d'esquerres

Redacció Esport3Actualitzat

Damiano Tomassi és una autèntica capsa de sorpreses. L'exjugador del Llevant (2006 - 2008) és el nou alcalde la ciutat de Verona. Així doncs, Tomassi emprèn la seva primera experiència política des que va penjar les botes el 2018. L'italià ha liderat una llista cívica que ha rebut un ampli suport de les coalicions d'esquerra que li han permès imposar-se a la resta de partits, de dretes.

D'aquesta manera, Tomassi pren el relleu de Federico Sboariana, que va imposar-se a la primera volta de les eleccions, però un estira-i-arronsa amb l'altre candidat de dretes, Flavio Tosi, va permetre al partit de l'exjugador italià remuntar a la segona i definitiva volta de les eleccions locals de Verona (53,5% vots a favor). Amb aquest relleu polític, a la ciutat del nord d'Itàlia hi torna a governar una coalició d'esquerres. Un fet que no passava des del 2002, amb el govern de Paolo Zanotto.  

Anar al contingut