Daley Blind ha estat internacional amb els Països Baixos en més d'un centenar de partits (Reuters)
Girona

Daley Blind, a punt de convertir-se en el fitxatge de renom del Girona

El defensa neerlandès arribaria a cost zero, procedent del Bayern de Munic

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona està punt de fer un reforç de renom internacional. Daley Blind, exjugador d'equips com l'Ajax o el Manchester United, ha passat uns dies a la ciutat per negociar el seu fitxatge pel club de Montilivi. De fet, segons ha informat L'Esportiu, fins i tot hauria visitat les instal·lacions de La Vinya a Vilobí d'Onyar.

Blind, que té 33 anys, ha jugat aquesta temporada a l'Ajax i al Bayern de Munic. L'internacional neerlandès va canviar Amsterdam per Munic al gener. El seu rol al club bavarès, però, ha estat molt secundari, i ha disputat només 157 minuts entre la Bundesliga i la DFP Pokal.  Ara, acaba contractre, i el seu fitxatge seria a cost zero per al Girona. 

El futbolista, format a l'Ajax, vindria a substituir Javi Hernández, que s'ha acomiadat un cop completada la seva cessió del Leganés. La seva competència en el lateral esquerre seria Miguel, tot i que també pot jugar de central o fins i tot de pivot defensiu. Un jugador polivalent i amb experiència per a un Girona que vol continuar creixent. 

 

Anar al contingut