Bois d'Argent, al centre de la imatge, es va estrenar amb victòria (@turf-france)
Futbol

Curses de cavalls amb guanyadors blaugranes

Els cavalls de pura sang de dos jugadors del Barça, Lenglet i Griezmann, guanyen dues curses a França amb una bossa de 16.000 euros en premis

Redacció Esport3Actualitzat

El defensa francès del FC Barcelona Clément Lenglet s'ha estrenat com a vencedor en les curses de cavalls amb Bois d'Argent,(Fusta de Plata) un poltre jove de tres anys que debutava a l'hipòdrom de Chantilly, a París. El cavall de Lenglet, que es va imposar en una cursa de 2.000 metres i 10.000 euros de premi, és fill de Toronado, un conegut pura sang campió en diverses curses. 

 

 

Bois d'Argent és un cavall del qual s'esperen moltes victòries més i ja està inscrit en dues de les principals curses per a exemplars de tres anys que es disputaran al juliol i al setembre. A més a més d'aquest poltre de tres anys, Lenglet també és propietari d'un altre cavall, Perle d'Ivoire (Perla d'Ivori), amb el qual va aconseguir dos segons llocs en dues curses la tardor passada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Première course et première victoire pour Bois d'Argent ! Un superbe moment @graffard_racing @pcboudot @aprhchantilly

A post shared by Clement Lenglet (@clement_lenglet) on

 

Però el defensa francès no és l'únic que té interessos en el món dels cavalls, el seu compatriota Antoine Griezmann té una quadra amb sis exemplars i la seva especialitat és el trot. El seu cavall Glenn Miller va guanyar una cursa de 2.850 metres a Lyon Parilly amb un premi de prop de 6.000 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L'extérieur du cheval exerce une influence bénéfique sur l'intérieur de l'homme.

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

Anar al contingut