Isaac Cuenca, amb la samarreta del Granada (EFE)
Barça

Cuenca no celebraria el gol si marca al Camp Nou contra el Barça

El futbolista català del planter del Barça visita la que va ser casa seva, on es va fer un nom com a futbolista a les ordres de Pep Guardiola

Marc BéjarActualitzat

Isaac Cuenca tornarà aquest dissabte al Camp Nou vestit amb la samarreta del Granada. El jugador de Reus, que va debutar amb el primer equip del Barça la temporada 2012-2013 després del seu pas per les categories inferiors del club, disputarà el primer partit al Camp Nou vestit amb la samarreta visitant.

El davanter, de 25 anys, ha assegurat que "seria bonic marcar", però que "no ho celebraria". L'extrem guarda bons records del seu pas per Can Barça, però vol donar una alegria al seu equip en una de les visites més complicades de la temporada. Els andalusos encara no coneixen la victòria en el que va de lliga i ja han prescindit a la banqueta de Paco Jémez, que va iniciar la temporada amb els blanc-i-vermells.

Cuenca ha suavitzat el to de les seves declaracions, després de la polèmica sorgida abans de l'últim partit de lliga la passada temporada. El Barça visitava Los Cármenes a la darrera jornada amb la necessitat de sumar els tres punts per aconseguir el títol, però el reusenc va manifestar aleshores que desitjava fer "un gol al minut 90" que donés el triomf al Granada. Si s'hagués complert la voluntat del futbolista, els de Luis Enrique no haurien guanyat la Lliga el curs anterior. Unes manifestacions que alguns van interpretar com una traïció al club que l'ha format.

Anar al contingut