El jugador format al planter del Barça Marc Cucurella
El jugador del Getafe ha justificat la duresa del seu equip
Futbol

Cucurella: "L'àrbitre no ens permetia ni acostar-nos als jugadors del Barça"

El jugador maresmenc, ex del Barça, ha criticat l'actuació de l'àrbitre Cuadra Fernández, que ha assenyalat trenta faltes en contra del Getafe. Cucurella creu que el col·legiat no ha estat decisiu però que el nombre de faltes contra el seu equip és excessiu

Jordi SunyerActualitzat

L'extrem del Getafe Marc Cucurella, jugador format al planter del Barça, s'ha mostrat crític amb el criteri de l'àrbitre Cuadra Fernández a l'hora d'assenyalar faltes en el partit d'aquesta tarda al Camp Nou. Cucurella ha justificat plenament la duresa del seu equip.

"Al final, cada equip utilitza les seves armes i el seu joc per guanyar, que és el que importa. Si haguéssim fet les mateixes trenta faltes però haguéssim guanyat, ningú es recordaria d'aquesta xifra. Ells potser han completat un munt de passades, però si haguessin perdut no haurien servit de res. Aquí som onze jugadors contra onze, cadascú té el seu estil i cadascú amb els seus jugadors intenta treure les millors virtuts de l'equip. També crec que les trenta faltes són perquè l'àrbitre no ens deixava ni acostar-nos als jugadors, perquè a la primera part he tingut un estira-i-arronsa amb Sergi Roberto que s'ha assenyalat com a falta però que per a mi era córner. L'àrbitre no permetia el contacte."

També a la zona mixta, el blaugrana Junior Firpo s'ha mostrat comprensiu amb els xiulets d'una part de l'afició "perquè és cert que, a la segona part, hem arriscat una mica massa", però ha posat en valor el fet d'haver superat un Getafe que havia guanyat set dels anteriors nou partits de Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut