Cruyff ha parlat de Messi i Cristiano des de Berlín
Futbol

Cruyff prefereix Messi a Cristiano: "Hi ha molta diferència entre ser un gran jugador i ser un golejador"

El tècnic holandès considera que el crac argentí del Barça és un jugador més complet que el portuguès i creu que és el favorit indiscutible per tornar a guanyar la Pilota d'Or

Actualitzat

Johan Cruyff s'ha decantat per Leo Messi després de ser preguntat per si el crac argentí del Barça és millor que el portuguès Cristiano Ronaldo. "Sempre m'han agradat els jugadors petits i tècnics perquè jo era així. Cristiano és un gran jugador però és un golejador. Mai serà el jugador que pugui crear equip o que s'ocupi que l'equip jugui bé, ell s'ocupa de la finalització, d'aquesta jugada i és un gran jugador", ha analitzat des de Berlín en el marc del congrés Aspire4Sports.

"Messi és molt més jugador d'equip: fa les passades i dóna moltes assistències. Com a jugador, no com a golejador, encara que hagi marcat molts gols, per a mi hi ha molta diferència entre ser un gran jugador i ser un golejador. Per això cal mirar les coses de forma diferent, fixant-se en els detalls. Només poca gent veu això. És una cosa difícil d'explicar perquè ningú ho entendrà", ha assegurat l'holandès.

Sobre qui ha de ser el pròxim guanyador de la Pilota d'Or, Cruyff tampoc té dubtes: "No hi ha discussió, ningú està al nivell de Messi. L'hi tornaria a donar a ell."

Anar al contingut