Futbol

Cruyff: "Mourinho no ha après res, ha de ser més respectuós"

Johan Cruyff, extècnic del F. C. Barcelona, ha carregat contra el preparador madridista, José Mourinho, de qui ha dit que no ha après res perquè creu que ha desconsiderat l'entitat blaugrana."Penso que ha après poc, perquè si no ha guanyat mai cal tenir respecte", ha dit aquest migdia Cruyff, després que Mourinho ha assegurat aquest matí que la posició del Madrid ara fa que el seu equip ja no estigui pendent del que fa el Barcelona.

Actualitzat
"Només hem de pensar en nosaltres. Abans esperàvem si el Barça empatava o perdia. Ara només pensem en nosaltres. Cada partit que guanyem és un pas més cap al nostre objectiu", ha dit avui Mourinho, paraules que han tornat a exasperar un Cruyff que no té bones relacions amb el portuguès des de fa anys.

Cruyff ha participat en un torneig de pàdel organitzat per la seva fundació a la localitat de Collbató (Baix Llobregat), al peu de la muntanya de Montserrat. A més del seu punt d'opinió respecte a les paraules de Mourinho, Cruyff ha tret importància a si l'entrenador blaugrana, Josep Guardiola, renovarà o no, després de conèixer-se aquesta setmana que el jugador francès Éric Abidal necessita un trasplantament de fetge.n"Veus el que està passant amb Abidal i, llavors, l'important és: la renovació o la vida? El que està passant Abidal és molt més important que qualsevol renovació", ha indicat.

Laporta no fa llenya

D'altra banda, l'expresident blaugrana Joan Laporta, que també ha participat en el torneig de pàdel, ha volgut restar rellevància a la polèmica que fa uns dies van generar unes declaracions de l'exvicepresident Alfons Godall, quan va dir que l'actual directiva del Barça, presidida per Sandro Rosell, no estava cuidant com la de Laporta les relacions amb la Federació Espanyola de Futbol. "Actualment no s'estan gestionant correctament les relacions amb la Federació. És superable i es pot corregir. La Federació és la institució més important i, per tant, hi ha d'haver una concòrdia institucional. Res més", ha explicat Laporta.
Anar al contingut