Crutchlow ha aprofitat les dues caigudes de Marc Márquez per ser el millor de la primera jornada (EFE)
Moto GP

Crutchlow, Márquez i Canet, els més ràpids de les seves categories en acabar la primera jornada d'entrenaments a Silverstone

Crutchlow ha aprofitat les dues caigudes de Marc Márquez per ser el millor de la primera jornada d'entrenaments; Àlex Márquez, a Moto2, i Arón Canet, han estat els més ràpids de les seves categories

Actualitzat

El britànic Cal Crutchlow (Honda RC 213 V) i el català Alex Márquez (Kalex) i el valencià Arón Canet (Honda) han estat els més ràpids de les seves respectives categories al final de la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Anglaterra de MotoGP al circuit de Silverstone.

Crutchlow ha sorprès tots els seus rivals en ser el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures. En la segona tanda, el català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), líder del mundial de MotoGP, ha patit una doble caiguda. Valentino Rossi i Maverick Viñales han acabat segon i tercer respectivament. Jorge Lorenzo també ha estat un altre dels protagonistes en quedar-se sense benzina en l'última volta i veure's obligat a demanar al britànic Bradley Smith (KTM RC 16) que li remolqués la moto fins als tallers.

Àlex Márquez s'imposa a Moto2 i Canet a Moto3

El cerverí Àlex Márquez (Kalex) s'ha convertit ràpidament en la referència de la primera jornada de Moto2. Ha estat el més ràpid i s'ha apuntat també el seu millor temps de la cinquena volta, 2: 07.491. Miguel Oliveira (KTM) i l'italià Mattia Pasini (Kalex), l'han seguit a la classificació.

El valencià Arón Canet (Honda) ha estat ferm en la seva categoria, Moto3, al davant de l'italià Romano Fenati (Honda) i l'holandès Bo Bendsneyder (KTM), Joan Mir ( Honda), líder del Mundial, ha acabat setè.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut