Luka Modric celebra de forma efusiva el seu gran gol davant Turquia (Reuters)

Croàcia supera Turquia (1-0) i es perfila com el rival a batre en el grup d'Espanya

Un gran gol de Luka Modric ha donat a la selecció balcànica en el partit que obria el grup d'Espanya. Els blaugranes Ivan Rakitic i Arda Turan han acabat substituït després d'oferir sensacions oposades

La selecció croata ha iniciat l'Eurocopa imposant-se per la mínima a Turquia (1-0) en un partit en què s'ha mostrat molt superior. Luka Modric ha marcat l'únic gol del partit quan ha enganxat un xut des de la frontal poc abans del descans. Però la selecció balcànica n'ha pogut fer alguns més: tant Srna com Perisic han estavellat la pilota al travesser en els seus intents per obtenir el gol de la sentència.

No ha calgut. Turquia, amb talent intermitent i sense ordre, no ha inquietat mai una Croàcia més ben plantada al camp, amb Modric com a director d'orquestra i amb Rakitic cobrint bé la zona ampla. El blaugrana, que ha estat substituït en el minut 89 per perdre temps, ha tingut una estrena més complerta que el seu company d'equip, Arda Turan, a qui s'ha vist lent i fora de forma. Arda també ha estat susbstituït, en el minut 65, quan Fatih Terim buscava solucions a la desesperada per intentar anivellar el partit, o almenys el marcador.