Croàcia i Sèrbia es classifiquen per al Mundial i envien Rússia i Portugal a la repesca

Els portuguesos cauen contra Sèrbia amb un gol en l'últim minut (1-2), mentre que la subcampiona del món s'imposa per la mínima a Rússia

Portugal haurà de jugar la repesca si vol participar al Mundial de Qatar. Tenia un duel directe contra Sèrbia, a qui ha començat dominant gràcies a un gol de Renato Sanches al minut 2. Els serbis han aconseguit empatar abans del descans amb un gol de Tadic. Però la galleda d'aigua freda a l'estadi de Da Luz, a Lisboa, ha arribat en l'últim minut, amb una diana de Mitrovic per certificar l'1 a 2 final.

Al final del partit, Fernando Santos va anar a saludar Cristiano Ronaldo, que li va recriminar coses tot i que sembla que li va acabar donant la mà. Les imatges han provocat un gran enrenou a la premsa de Portugal, malgrat que l'entrenador portuguès va minimitzar l'incident en la posterior roda de premsa. Aquest és el moment:

El de Qatar hauria de ser l'últim Mundial de Cristiano Ronaldo, que haurà de fer un darrer esforç per jugar-lo.

Triomf de Croàcia amb un gol en pròpia porta

Croàcia ha aconseguit la classificació directa per al Mundial de Qatar després de superar Rússia (1-0) en el partit que definia la classificació del grup H europeu, jugat a Split. El resultat l'ha definit un gol en pròpia porta del central rus Fiódor Kudriashov quan intentava evitar un atac local.

Rússia, que amb Valeri Karpin a la banqueta no coneixia encara la derrota, es jugarà a la repesca la classificació per al Mundial.

La classificació de Croàcia, vigent subcampiona mundial, eleva ja a 7 el nombre de seleccions classificades per a Qatar 2022. A més de la selecció amfitriona, ja tenen assegurada la participació Alemanya, Dinamarca, el Brasil, Bèlgica i França.