Borna Coric celebra la victòria en el primer partit
Tenis

Croàcia guanya els dos primers partits de la final de la Copa Davis contra França

Borna Coric s'ha imposat en tres sets a Jérémy Chardy i Marin Cilic també s'ha desfet per la via ràpida de Jo-Wilfried Tsonga

Actualitzat

Croàcia ha fet un pas de gegant per conquerir la Copa Davis després d'imposar-se en els dos primers partits individuals en la final que es disputa a Lilla. Borna Coric s'ha impossat al francès Jérémy Chardy en el partit inaugural. El croat, número 12 al rànquing mundial, n'ha tingut prou amb tres sets i poc més de dues hores per superar Chardy.

Coric ha trencat els dos primers serveis de Chardy i s'ha imposat en el primer set per un ràpid 2-6. Més igualtat hi ha hagut en el segon set, que el croat ha guanyat per un ajustat 5-7. Coric s'ha tornat a imposar en el tercer set per 4-6 i ha guanyat el partit per la via ràpida.

En el segon partit, Marin Cilic també s'ha desfet per la via ràpida de Jo-Wilfried Tsonga, que feia setmanes que no jugava per lesió i que ha tingut problemes físics durant el matx. Cilic no ha tingut pietat del seu rival i ha guanyat en tres sets per 3-6, 5-7 i 4-6, i ha establert un 0 a 2 que deixa els croats a un pas de la segona enciamera de la seva història.

Anar al contingut