El número 1 croat ha guanyat el quart i definitiu partit davant Pouille (Reuters)
Tenis

Croàcia, campiona de la Copa Davis

L'equip croat ha superat el francès per un resultat global de 3 victòries a 1 després que Marin Cilic hagi guanyat Lucas Pouille en el quart i definitiu partit

Actualitzat

Croàcia ha aconseguit la segona Copa Davis de la seva història. L'equip capitanejat per Zeljko Krajan ha superat França per 3 a 1 i s'ha proclamat campió de la prestigiosa competició per equips.

En el quart i definitiu partit jugat aquest diumenge, Marin Cilic ha superat de manera clara Lucas Pouille en tres sets (7-6 6-3 i 6-3) i ha permès a l'equip croat sumar el punt definitiu.

 

 

En la jornada disputada divendres, Borna Coric va superar Jeremy Chardy en tres sets i el mateix Cilic va passar per sobre del número 1 francès, Jo-Wilfred Tsonga també en tres parcials. Els francesos van reaccionar en la jornada de dissabte quan Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut es van imposar a la parella croata formada per Ivan Dodig i Mate Pavic, però Cilic ha tancat avui la eliminatòria amb la victòria davant  de Pouille.

Després de guanyar la primera Copa Davis de la història l'any 2005, Croàcia va perdre la final davant de l'Argentina fa dos anys i ha pogut retrobar-se amb la victòria aquesta temporada.

Els croats han guanyat la que serà l'última edició de la Copa Davis tal com la coneixem, ja que, a partir de l'any vinent, la competició canviarà de format amb la iniciativa impulsada per Gerard Piqué.

Anar al contingut