BARÇA

Crnogorcevic: "Volem guanyar. La sensació d'aixecar trofeus és addictiva"

A tres dies de la final de Torí, la plantilla del Barça ha atès els mitjans de comunicació. Les blaugranes estan confiades i segures de si mateixes, però no es consideren les grans favorites

Redacció Esport3Actualitzat

L'experiència és un grau i el Barça es planta a la final de Torí després d'haver-ne jugat dues en els últims tres anys. Això no evita "les típiques papallones a l'estómac", com reconeix Mariona Caldentey.

Uns nervis, però, que el Barça ha après a gestionar en positiu, diu la mallorquina:

"És veritat que l'Olympique ha estat el gran dominador d'Europa en els últims anys. Però també és veritat que nosaltres som les darreres campiones. Nosaltres els tenim ganes perquè mai les hem guanyat i perquè ens van golejar el 2019 però elles també ens en tenen a nosaltres perquè som el rival a batre. Però ara som un equip molt més madur que el 2019. Hem crescut i sabem transformar els nervis en quelcom positiu."

Per Marta Torrejón, el suport de l'afició, clau

A diferència del que va passar l'any passat, el Barça no estarà sol a Torí. 15.000 culers es desplaçaran a la ciutat italiana per donar-los suport. Es tracta d'un desplaçament massiu que, passi el que passi, passarà a la història del futbol femení.

Així n'ha parlat Marta Torrejón:

"Estem molt contentes que tants aficionats s'hagin mobilitzat d'aquesta manera per venir a Torí. Jugaran un paper molt important a la final. Crec que els necessitarem i l'afició ens pot donar aquesta empenta extra que volem per guanyar la final i portar la Champions a Barcelona una altra vegada."

Una sensació addictiva

Lligues, Copes, Champions... el Barça femení s'està avesant a guanyar títols. Però no perden la gana. Com més en tenen més en volen, reconeix Ana Crnogorcevic:

"Volem tornar a guanyar perquè la sensació és única, no es pot explicar en paraules. La sensació d'aixecar trofeus és addictiva. En vols més. Tan de bo guanyem aquesta Champions per la nostra afició. L'any passat no teníem aficionats, ni família, ni amics. Aquest any hi podrà ser tothom. En tenim moltes ganes."

La final serà molt especial per a Melanie Serrano. Serà la seva darrera final de Champions:

"Afronto el partit amb l'objectiu de guardar-ne cada detall a la meva memòria, gaudir-lo al màxim. Serà la meva darrera final europea i, passi el que passi, ho vull tenir tot guardat a la memòria."

Il·lusió i ganes de tornar a fer història. Aquest és l'ambient que es respira a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de la gran final de Torí. Ara bé, de l'etiqueta de grans favorites, no en volen sentir a parlar. Totes les jugadores i el cos tècnic coincideixen a subratllar que serà un partit molt igualat en què els petits detalls seran decisius.

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut