Aleksander Isak, víctima de crits racistes al Romania-Suècia (EFE)
Futbol internacional

Crits racistes obliguen a aturar el Romania-Suècia

L'àrbitre del partit va parar el partit durant uns minuts davant dels crits racistes de part del públic local contra el suec Alexsander Isak

Joel ReguantActualitzat

Un grup d'aficionats de la selecció de Romania van obligar a parar el partit que enfrontava la seva selecció contra Suècia, pels crits racistes que van proferir contra el jugador suec i de la Reial Societat, Alexander Isak.

El col·legiat Daniele Orsato va parar el partit poc després de l'entrada del davanter, a la segona part, per culpa d'aquests crits racistes, i fins i tot va amenaçar amb la suspensió de l'enfrontament si part de l'afició local continuava amb aquesta actitud, el que va motivar que des de megafonia es demanés a la grada el cessament immediat d'aquests crits.

Finalment, el partit va poder continuar sense més incidents i va acabar amb 0-2, resultat que classificava els visitants per la pròxima Eurocopa 2020 com a segons de grup.

Aquest no va ser l'únic incident del partit, ja que al començament del matx, el llançament de petard i bengales, el que ja havia provocat que s'aturés l'enfrontament abans de l'incident amb Alexander Isak.

No és la primera vegada que part de l'afició romanesa profereix crits racistes, doncs ja el 15 d'octubre van jugar un partit a porta tancada contra Noruega per crits racistes en el partit anterior, que tot i ser contra la selecció espanyola, anaven dirigits a la minoria hongaresa.