futbol

Crits racistes a l'estadi Johan Cruyff durant el partit del filial contra el Costa Brava

L'àrbitre ha aturat el partit entre el Barça B i la UE Costa Brava per uns crits racistes d'una part dels espectadors dirigits a Moussa Sidibé

Redacció Esport3Actualitzat

L'àrbitre ha aturat el partit entre el Barça B i la UE Costa Brava per uns crits racistes d'una part dels espectadors dirigits a Moussa Sidibé, jugador visitant. En el vídeo es pot sentir com des de la grada li criden "qué miras, conguito?" i "Camavinga". El mateix Sidibé es queixa a l'àrbitre repetint l'insult que acabava de rebre i el col·legiat atura el partit durant uns segons per alertar el delegat de camp.

De seguida, el Barça ha activat el protocol per aquests casos amb missatges per megafonia i als marcadors electrònics, als quals la resta del públic ha respost amb aplaudiments. Personal del club ha acudit a la zona d'on han procedit els insults per expulsar l'autor del recinte, però els aficionats que ocupaven aquella zona no l'han volgut identificar. A la seva acta, l'àrbitre Lucena Perdomo ha fet constar que havia estat Moussa Sidibé qui l'havia advertit i l'aplicació del protocol per part del club. Després del partit el club ha emès un comunicat via Twitter per explicar que no s'ha pogut identificar els responsables.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut