Els advocats de Ronaldo admeten que van pagar 375.000 dòlars a una dona que va acusar-lo de violació (@Cristiano)
Futbol

Cristiano va pagar més de 300.000 euros a la dona que va acusar-lo de violació

En un document judicial al qual ha tingut accés la CNN, Ronaldo reconeix haver pagat 375.000 dòlars a Kathryn Mayorga en un acord de conciliació i confidencialitat

Actualitzat

Els advocats de Cristiano Ronaldo han admès que van pagar 375.000 dòlars a una dona que va acusar el portuguès de violació l'any 2009. Tal com explica la cadena de televisió CNN, l'actual jugador de la Juventus de Torí va pagar "per mantenir la confidencialitat" del cas.

En un document judicial al qual ha tingut accés la CNN, s'assenyala que Ronaldo reconeix haver pagat 375.000 dòlars a Kathryn Mayorga en un acord de conciliació i confidencialitat, després que la dona l'acusés d'haver-la agredit sexualment en un hotel de Las Vegas.

El portuguès, per la seva banda, defensa que la trobada entre els dos que es va produir el juny del 2009 va ser consensuada. Mayorga va presentar el 2018 en un tribunal de l'estat de Nevada una demanda per invalidar el pacte, en argumentar que l'equip legal de Cristiano va aprofitar la seva "fragilitat emocional" per obligar-la a signar-lo.

Els advocats del futbolista consideren que l'acord de confidencialitat entre els dos impedeix que Mayorga pugui reclamar, i asseguren que la dona no ha presentat prou proves per demostrar aquesta incapacitat mental per acceptar el pacte.

Després de la reclamació juidicial presentada per Mayorga, la policia de Las Vegas va anunciar que havia reobert la investigació sobre la presumpta violació, tot i que no s'han presentat càrrecs penals contra Cristiano.

Anar al contingut