Cristiano Ronaldo ha mostrat el seu mal perdre (Reuters)
Futbol

Cristiano trenca el seu silenci i diu que dirà "tota la veritat"

El futur de Ronaldo continua a l'aire i ha ampliat el seu serial amb un comentari a les xarxes socials

Actualitzat

El portuguès ha respost a Instagram amb un comentari força impactant, en què ataca els mitjans de comunicació per totes les notícies que s'han publicat al voltant del seu futur els últims dies:

 

"Sabran la veritat quan faci una entrevista d'aquí unes setmanes. Els mitjans estan explicant mentides. Tinc un quadern i, en els últims mesos, de les 100 notícies que he apuntat, només cinc van ser correctes. Imaginin com són les coses. Quedin-se amb aquest consell"

 

Ja fa setmanes que Cristiano Ronaldo sembla estar més fora del United que no pas dins. El portuguès no va ser a la gira de pretemporada del club anglès, no va ser titular al primer partit de Lliga dels "red" davant del Brighton, que va acabar amb la derrota dels d'Erik ten Hag (1-2), i va jugar els 90 minuts en l'estrepitosa derrota del seu equip davant el Brentford (4-0).

Tot plegat, després que el de Madeira expressés la seva voluntat de marxar i que el seu agent continuï buscant-li una sortida --va arribar a sonar per al Barça-- en un equip de Champions.

Anar al contingut