Leo Messi es veu superat per Cristiano Ronaldo pel que fa a ingressos (Reuters)
Esports

Cristiano Ronaldo supera Leo Messi com a futbolista més ben pagat

El madridista i el blaugrana ocupen, respectivament, el tercer i el quart lloc de la llista d'esportistes més ben pagats del món que elabora la revista "Forbes"; només els superen els protagonistes del "combat del segle", Floyd Mayweather i Manny Pacquiao

Actualitzat

Leo Messi, millor jugador del món, no és l'esportista més ben pagat del món. Per no ser, no és ni el futbolista que rep més ingressos, d'acord amb la llista que ha elaborat la revista nord-americana "Forbes". En aquesta classificació, el crac argentí del Barça es veu superat per Cristiano Ronaldo.  

Dos jugadors més del Barça apareixen a la llista dels 100 esportistes més ben pagats: Neymar és el 23è (i cinquè futbolista, darrere d'Ibrahimovic i Bale), amb uns ingressos estimats de 27 milions d'euros, i Luis Suárez ocupa el 73è lloc al rànquing, amb uns 18 milions d'euros d'ingressos.

L'esportista més ben pagat és, per segon any, el boxejador Floyd Mayweather, que aquest any s'ha embutxacat uns 265 milions d'euros. La major part d'aquests diners provenen del seu combat amb Manny Pacquiao, que apareix en el segon lloc de la llista.

Entre els 100 més rics hi ha un esportista català, l'exblaugrana Cesc Fàbregas, a qui se li atribueixen uns ingressos de 20,3 milions de dòlars (gairebé 18 milions d'euros).

Els ingressos calculats per "Forbes" tenen en compte tots els conceptes.

Els 10 esportistes més ben pagats (en milions d'euros):

1. Floyd Mayweather (boxa), 265

2. Manny Pacquiao (boxa), 160

3. Cristiano Ronaldo (futbol), 70

4. Lionel Messi (futbol), 65

5. Roger Federer (tenis), 59

6. LeBron James (bàsquet), 57,5

7. Kevin Durant (bàsquet), 47

8. Phil Mickelson (golf), 45

9. Tiger Woods (golf), 44

10. Kobe Bryant (bàsquet), 43

Anar al contingut