Cristiano Ronaldo segueix destrossant rècords (Reuters)
Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo supera Di Stéfano com a jugador amb més gols a les semifinals de la Champions

Amb el seu triplet contra l'Atlètic de Madrid, el portuguès suma 13 dianes en les semifinals de la màxima competició europea i arriba a la xifra de 400 gols amb el Reial Madrid

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha interpretat el seu paper de jugador decisiu en els moments clau de la Lliga de Campions i, després de marcar cinc gols en els quarts de final al Bayern Munic, s'ha convertit, amb el seu triplet contra l'Atlètic de Madrid, en el jugador que més gols ha marcat en les semifinals de la Copa d'Europa, amb 13.
   
El portuguès portava la seva temporada menys golejadora a la Lliga de Campions fins als quarts de final. Només hi havia marcat dos gols, però a l'hora de la veritat ha estat el jugador que s'ha carregat el Reial Madrid a l'esquena, i ha explotat a la perfecció la seva nova posició, a la zona del nou, per demostrar les seves qualitats com a rematador, amb vuit gols en els tres últims partits.
   
Als cinc que va fer al Bayern, ha seguit aquesta nit un triplet contra l'Atlètic de Madrid, un fet que mai havia aconseguit un jugador del Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu en la seva història. Cristiano Ronaldo, el jugador més golejador de la Lliga de Campions (103 gols), també es converteix en el que més ha marcat en les semifinals, amb 13 dianes, i ha superat Alfredo Di Stéfano, que n'havia fet 11.
   
Els rècords que supera Cristiano Ronaldo no s'acaben. Amb els seus tres gols a l'Atlètic de Madrid, el portuguès arriba a la xifra rodona de 400 com a màxim golejador de la història del club blanc en set temporades.

Anar al contingut