Cristiano i la seva parella, Georgina Rodríguez, en la gala Quinas de Oro (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo: "Soc el millor, diguin el que diguin"

El davanter del Reial Madrid va fer aquesta afirmació a Lisboa, on va rebre el premi al millor futbolista portuguès del 2017

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha estat el gran protagonista de la gala Quinas de Oro celebrada aquest dilluns a Lisboa, on ha estat seleccionat el millor jugador portuguès de l'any 2017. És el segon any consecutiu que la Federació Portuguesa de Futbol li atorga el premi, imposant-se amb un 65% dels vots al porter Rui Patricio (Sporting de Portugal), que ha obtingut un 18%, i a Bernardo Silva (Manchester City), amb un 17%.

Després de tots els vots emesos per futbolistes, entrenadors, aficionats i un jurat que té com a president Luis Figo, CR7, ha estat acompanyat per la seva parella, Georgina Rodríguez, i el seu representant, Jorge Mendes. El president de la UEFA, Aleksander Ceferin ha estat l'encarregat d'entregar-li el premi.

Jo sempre crec i dic que soc el millor, diguin el que diguin, després ho demostro al camp. Estem en la lluita cada any

Cristiano Ronaldo

Jugador del Reial Madrid

El golejador del Reial Madrid, que va fer un pòquer de gols contra el Girona, va declarar que el premi també és per als seus companys. "El 2017 va ser un any inoblidable tant en l'aspecte individual com en el col·lectiu".

D'altra banda, el jugador portuguès del Barça André Gomes assistir a la cerimònia, però no va ser guardonat amb cap premi. El que sí ho va fer és el jugador del València Gonzalo Guedes, escollit jugador revelació.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut